Garagebygge

Altanbygge

Takstolslyft/Tilläggsisolering

Takbyte

Tjänster

HANTVERKSPOOLEN är en plattform av samarbetande egen företagare i norra Stockholm, som avser att erbjuda helhetsåtaganden där vi som företag blir den enda avtalsparten. Många tjänster, en kontaktperson.

 

Tillbyggnationer

Några av våra arbetsområden är formning, gjutning av grunder, stomresningar, el-arbeten, VVS och takkupor. Det vill säga: projekt av villakaraktär. Vid större projekt kan ytterligare samarbetspartners behövas.

 

Badrum / VVS

Vi har samlat på oss mångårig erfarenhet  inom detta område, därför kan och vill vi gärna komma med tips och idéer som kan göra t.ex ert badrumsprojekt lite enklare, smidigare och billigare. Renoveringar och ombyggnationer av badrum utförs enligt kvalitetsnormen.

 

Renovering

Fönster och dörrbyten är bara några av de saker vi behärskar till fullo. VI gör även andra saker som t.ex. omläggning av tak, flytt och/eller omkoppling av el, omklädnad av trappor, inglasning av altaner, läggning av golv med mera.

 

Målning

Som avslutning på ett renoveringsarbete är målning den slutgiltiga finishen, så tveka inte att kontakta oss för hjälp  med ytskitet.

Producerad av QuickNet