Tillbyggnation 

Snickeri, Tillbyggnation, Renovering 

Att ta beslutet att bygga om eller bygga till

Av olika orsaker kan det vara så att man går och funderar på att eventuellt göra en om eller tillbyggnation av sitt hus, av sina lokaler, av ett lager med mera. men tvekar p.g.a. omfattningen och att man inte riktigt känner sig säker på HUR man går tillväga. Tveka inte då att kontakta oss på Hantverkspoolen för ett kostnadsfritt besök för att se OM och HUR vi eventuellt kan hjälpa Er med era funderingar.

Hantverkspoolen har mångårig erfarenhet av att hjälpa främst privatpersoner men även Bostadsrättsföreningar, samt företag i byggnationer/renoveringar i olika storlekar i allt från byta ett fönster till att bygga om och till hela hus.

Vi har ett brett samarbetsnät med allt från arkitekter, kvalitetsansvarig, till alla olika yrkesgrupper som kan komma att bli involverade i projektet. Vi tar på oss att bli er avtalspart och lotsar er genom det projekt Ni har funderingar kring.

Går ni i ombyggnationstankar?

Några gånger i livet går man i om eller tillbyggnadstankar, det kan vara allt från familjeförhållanden som ändras, man kan se ombyggnationsmöjligheter eller vill helt enkelt bara vill få lite mer utrymme, men känner kanske att det är ett projekt i största laget. Det behöver det inte vara!

En av Hantverkspoolens största styrkor är just att hjälpa till med era projekt så de flyter på så smidigt som möjligt så att era drömmar förverkligas. Vi kan hjälpa till med alltifrån planering, inredning till anpassningslösningar, då vi har många yrkesgrupper knutna till oss som underlättar ert beslut att bygga om. En av styrkorna om ni anlitar oss är vi är Er avtalspart som fungerar som ett filter mellan er som beställare och hantverkarna som utför arbetet.

[rev_slider alias=”slider_tb”]

Intresserad av våra tjänster? Kontakta oss!