Våra Tjänster

Hantverkspoolen är ett företag med egna anställda men har också knutna samarbetspartners inom hantverks-områden som el, vvs, måleri, plattsättning, plåtslageri samt tilläggsisolering. Våra projekt består i allt från små engångsbeställare till större totalentreprenader och helhetsåtaganden från bostadsrättsföreningar. När ni anlitar oss är ni i trygga händer. Vi erbjuder följande tjänster:

Tillbyggnationer

Några av våra arbetsområden är formning, gjutning av grunder, stomresningar, el-arbeten, VVS och takkupor. Det vill säga: projekt av villakaraktär. Vid större projekt kan ytterligare samarbetspartners behövas.

Badrum / VVS

Vi har samlat på oss mångårig erfarenhet  inom detta område, därför kan och vill vi gärna komma med tips och idéer som kan göra t.ex ert badrumsprojekt lite enklare, smidigare och billigare. Renoveringar och ombyggnationer av badrum utförs enligt kvalitetsnormen.

Renovering

Fönster och dörrbyten är bara några av de saker vi behärskar till fullo. VI gör även andra saker som t.ex. omläggning av tak, flytt och/eller omkoppling av el, omklädnad av trappor, inglasning av altaner, läggning av golv med mera.

Takarbeten

Övergripande beskrivande text om tjänsten takarbeten.

Måleri

Som avslutning på ett renoveringsarbete är målning den slutgiltiga finishen, så tveka inte att kontakta oss för hjälp  med ytskikt.

Fasader

Övergripande beskrivande text om tjänsten fasader.